Espressor cu capsule Genio S Touch Argintiu KP440E31

Espressorul Krups Genio S beneficiază de funcții avansate ce-ți vor ușura prepararea băuturii tale favorite pe bază de cafea, toate aceastea într-un design modern și elegant. Tehnologia Espresso Boost oferă un espresso intens și concentrat, în timp ce funcția Temperature Control permite personalizarea fiecărei băuturi după bunul plac. Cu o simplă rotire a inelului cu iluminare LED, vei putea să-ți personalizezi cantitatea băuturii, obținând până la 300 ml din băutura ta favorită. Pompa de presiune de până la 15 bari este ideală pentru a prepara băuturi delicioase și pline de savoare în fiecare zi.
 

Ref: KP440E31

Întrebări frecvente

Curățați duza de alimentare a aparatului folosind un ac mic.
Citiți manualul de utilizare și respectați instrucțiunile de curățare.
Depunerile de calcar se formează în mod natural în aparat; îndepărtarea cu regularitate a calcarului va proteja aparatul și îi va prelungi durata de viață. Îndepărtarea calcarului asigură o calitate constantă a cafelei de-a lungul timpului. Calcarul poate afecta iremediabil funcționarea aparatului.
Dovada unui espresso adevărat este spuma creată de presiunea din aparat în timpul preparării cafelei. Presiunea se măsoară în bari (de la 1,5 la 19), iar cu cât presiunea în bari este mai mare, cu atât spuma este mai bogată şi mai densă.
Urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru a detartra aparatul, deoarece tehnicile diferă în funcție de modelul pe care îl dețineți.
Vă recomandăm să utilizați produsul de detartrare furnizat de producător.
Dacă, în medie, utilizați aparatul pentru 4 cești de cafea și dacă apa este dură, vă recomandăm să detartrați aparatul cel puțin o dată la 3 luni.
Dacă locuiți într-o zonă în care apa este foarte dură, este posibil să fie necesar să detartrați produsul mai des.
Da, dacă este acoperit cu calcar.
Curățați rezervorul cu apă și/sau produsele de curățare recomandate de producătorul aparatului.
Astfel, puteți împiedica astuparea conductei de evacuare a apei și problemele de igienă.
Un espresso are o aromă mai puternică decât o cafea „normală”.
De fapt, un espresso se deosebește prin aroma sa bogată și spuma cremoasă.
Pentru a obține un astfel de espresso, presiunea trebuie să fie de 15 bar (pe care o obțin numai espressoarele), apa trebuie să fie încălzită la 90-92°C, iar cafeaua trebuie să fie măcinată fin și măsurată (7 g pe ceașcă).
Asigurați-vă că tăvița de picurare nu s-a revărsat și goliți-o, după caz.
Asigurați-vă că tăvița de picurare este poziționată corect.